ERA 2012

Här hittar ni information kring lägret ERA2012 och som gäller Sofia Scoutkår.

Bilder – Ni vet väl att ni kan följa lägret på www.era2012.se. Där uppdateras det med både text och bild dagligen. Nu har vi även lagt upp lite bilder på vår hemsida: http://bilder.sofiascoutkar.se/#1.0. Dessutom har Kristina scoutkår, som vi delar by med, en funktionär på lägret som uppdaterar med bilder på deras hemsida: http://kristinascoutkar.se/

För er som ska köra och för er som vill hälsa på under lägret finns nu en vägbeskrivning till Skuggebo:

Vägbeskrivning Skuggebo 2012.

För er som kör scouter till lägret delar vi ut en reseersättningsblankett. Denna finns även att ladda ner här:
Reseersättning för transport till ERA 2012

Utskickad information via mejl:

2012-06-01

Till Sofia Scoutkårs lägerdeltagare och föräldrar:
Nu är det snart dags för ERA 2012!
Söndagen 8 juli åker upptäckare, äventyrare och utmanare/ledare till lägret. Vi samlas på Torpaskolans parkering kl. 8.45 för gemensam färd till Skuggebo lägergård.
Onsdagen 11 juli åker spårarna till lägret. Samling 8.45 på Torpaskolans parkering.
Vi har fått en del svar kring skjuts, men saknar fortfarande en bil hem från lägret. Ni som anmält att ni kan köra kommer att få en bekräftelse inom kort (i princip blir det som ni anmält, någon som ska få reda på vilken av dagarna ni ska köra)
Utrustningslista finns på vår hemsida: http://www.sofiascoutkar.se/Dokument/Utrustningslista%20lager.pdf. Det som saknas är att vi fått besked om att alla ska ha med sig ett vitt lakan till lägret.
Webben:
Under lägret kommer man att lägga ut bilder och text från lägret, så ni som är inte är med på lägret rekommenderar vi att besöka www.era2012.se under veckan.
På lägerplatsen är det begränsad mobiltäckning och ingen möjlighet för scouterna att ladda några telefoner. Behöver ni komma i kontakt med era barn så kan ni ringa mig i början av veckan (söndag-onsdag) 0703-769356 eller Carina Arthursson andra halvan av lägret (onsdag-lördag) 0702-751400.
Om ni inte kommer fram till oss så finns det även en fast telefon på lägret 0382-860 16.
Det är välkommet att skicka post till deltagarna på lägret. Det gör ni på följande adress:
Förnamn Efternamn
kERAmik, Sofia Scoutkår
Skuggebo 1
570 02 STOCKARYD
Denna information går strax även att läsa på vår hemsida: www.sofiascoutkar.se
Med vänliga scouthälsningar,
Håkan Arthursson,
Sofia scoutkår
hakan@arth.se 0703-769356

2012-06-19

Till Sofia Scoutkårs lägerdeltagare:
Grattis till sommarlov!
Nu väntar en spännande sommar. Ni som får detta har dessutom ett läger att se fram emot.
Från Sofia Scoutkår är vi 16 scouter och ledare anmälda (+ 4 funktionärer). Här kommer lite information som gäller vår scoutkår.
Söndagen 8 juli åker upptäckare, äventyrare och utmanare/ledare till lägret. Vi samlas på Torpaskolans parkering kl. 8.45 för gemensam färd till Skuggebo lägergård.
Onsdagen 11 juli åker spårarna till lägret. Samling 8.45 på Torpaskolans parkering.
Vi ledare har plats för flera av scouterna, men skulle behöva hjälp av några föräldrar som kör till lägret på söndagen och några som kör hem från lägret lördagen 14/7 (till Skuggebo är det ca 8 mil och scoutkåren betalar milersättning). Har ni möjlighet att köra i någon riktning så mejla mig.
Information om lägret hittar ni även på vår hemsida, och där kommer även en utrustningslista att läggas ut: www.sofiascoutkar.se.
Håkan Arthursson,
Sofia scoutkår
hakan@arth.se 0703-769356

 

2012-04-15

Hej alla lägersugna scouter + andra! (funktionärer/ledare får även separat mail)

Här kommer lite information om betalningen och annat som är bra att veta

Sommarens häftigaste resa gör du tillsammans med dina scoutkompisar i tidsmaskinen på ERA 2012. Under en intensiv vecka på Skuggebo Lägergård kommer du att få resa i tiden och uppleva spännande äventyr. Självklart blir det tid för bad, lägerbål, lekar, kioskbesök och kvällschoklad också! Mer information om lägret och kontaktuppgifter till lägerledningen hittar du på www.era2012.se.

Vi blir 14 kårer och totalt 280 scouter som åker till Skuggebo för sommarens bästa distriktsläger!

Totalt blir vi sju byar + en funktionärsby på lägret.

• övERArm = Bankeryd
• gratulERA = Värnamo
• flERA = Gislaved + Gnosjö + Eksjö + Månsarp
• teatERApa = Svärtinge + Vetlanda
• kERAmik = Sofia + Kristina
• undERArm = Habo
• genERAtion= Rydaholm + Gränna + Jönköping FA

  • · Alla – scouter som ledare – ska ha med sig en liten rygga för dagsturer och en vattenflaska. Alla ska också ha med sig ett vitt lakan till lägret.
  • · Det kommer i år att finnas duschmöjligheter – sjövatten – nere vid sjöstugan. Det blir tre herrduschar ochtre damduschar.
  • · Vi har ingen officiell besöksdag – besökare är välkomna när som helst (utan djur) men på onsdagen är det bara spårarna som är på området så det är inte en bra dag. Det kommer inte att finnas någon mat eller fika att köpa på området så matsäck gäller.

Senast uppdaterad: 29 maj, 2017

Vill du bli scout så välkomnar vi er gärna till kåren! Fyll i dessa fält så återkopplar avdelningens ledare till er.

* anger obligatoriska fält


Vi kan hålla i informationen som skrivs in i formuläret i upp till 1 år för syftet att kunna ta kontakt igen. Informationen kommer att skickas till avdelningsledaren som tar kontakt.